Civil Engineering and ConstructionNovapoint & Quadri

Anpassade kurser

 

På förfrågan och utifrån olika intresseområden genomför vi även anpassade kurser. Dessa kan vara av kortare karaktär och avse fördjupning inom vissa områden som t ex redovisning, mängdberäkning eller projektering av vägdränering. Alternativt så är det längre kurser där vi går igenom hela moduler som t ex väg, järnväg, tunnel, buller eller det fristående programmet TA-plan. Kursen hålls antingen på plats hos er eller i kurslokal.

Grundkurs | Klassrum
2 dagar

Quantm

Med Quantm är det enkelt att generera optimala linjer och korridorer i väg- och järnvägsprojekt. Den här kursen ger dig grundläggande kunskaper och god förståelse av programmet.

Läs mer
Grundkurs | Klassrum

TILOS

Trimble Tilos är ett verktyg för projektplanering avsett för infrastrukturprojekt. Med TILOS får du kontroll på projektets alla komplexa samband samt en rad verktyg för att analysera, prognostisera och dokumentera projektets framdrift och ekonomi.

Kärnan i TILOS är förmågan att arbeta med resurs, tid och kostnad kombinerat med plats – var ett arbete skall utföras, inte bara när, och av vem.

Med hjälp av grafiska diagram för tid och plats blir det enkelt att planera och genomföra ett projekt. Kursen innefattar genomgångar och övningsexempel vilket ger dig en bra inblick och grundläggande kunskaper i TILOS.

Läs mer
Jenny Johansson
Jenny Johansson
Telefon:
+4631-700 18 37
NoSpam
© Copyright 2016, Trimble Navigation Limited. All rights reserved. TERMS OF USE | PRIVACY STATEMENT